Wednesday, December 12, 2007

mcm mane nihs???

last monday, lps amik Iman kt nursery, t'bace notis p'beritahuan yg diorg tmpal kt dinding..."20 - 23 Dis & 25 Dis nursery akan ditutup"...

aduh, caner nih??? aku ingt mls nk apply cuti 21 hb tuh psl aku xblk kg Raya Haji nih & annual leave aku dh abis pn. lgpn kalo cuti nk wat ape, bkn nk g memane pn. xnk aku duk umh mertua lame2. sehari dh cukup boring, naik buntu pikiran xtau nk wat ape. ank aku pn akn mula tunjuk reaksi yg dia xsuke duk lame2 umh nenek atuk blah ayah dia. mcm tau2 je perasaan ummi dia. stakat duk sni, baik aku keje. duk opis yg lengang ble sume cuti bleh rase ketenangan...heheh...sbnrnye kesunyian. & bleh laa aku ketepikn perasaan sayu aku xdpt blk kg utk kali ke-2 Raya Haji. tulah, kawen lg ngn org jauh, xbleh laa asyik nk blk kg halaman sndiri je, kang bapak mertua sound plak...tu lah impak bsr yg aku alami lps kawen. kalo mase bujang bleh blk kg anytime I wish to, skrg xlg...byk responsibility & contraints yg halang aku drp wat ape2 sesuka hati. kalo rindu kt ummi pn kene thn je laa...huhuhu...nk blk kg...

so, as a final decision I think I have to apply UNPAID leave lah, & think of other plan intead of staying at home. maybe we can go for a short time vacation. ummphh...nk g mane laa musim2 ujan ni...ntah2 duk umah je...arghh...what a boring life!!!


-THE END-

0 adorable people:

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki