Tuesday, March 10, 2009

Breakfast @ Nasi Lemak Cikgu

Ni patutnye entry ari sabtu lps. tp sbb xde mase, ari ni br buh dlm blog...kedai dia kt Kelana Jaya. aku yg ajk En. Noor Fadzli breakfast sni sbb ari tu tgk cite Warung Kita, alaa...cite yg Azrul Cham ngn Farouk jd pengacara dia tu. diorg mkn kt stu. so, aku pn nk laa try rase.


Nasik lemak dia pd aku biase aje, lg best Nasi Lemak Kak Lang(pnh mkn x? kalo nk rase bleh order ngn aku...heheh...) yg bestnye cuma ayam goreng berempah dia laa. mmg sedap. air teh o ais limau pn best, paling best yg pnh aku mnum stakat ni laa...lauk2 lain aku xtry, sbb aku bkn wat rancangn Jalan2 Cari Makan. Azrul Cham pn mkn 1 lauk je...kedai dia pn biase je...En. Noor Fadzli kate diorg dlm proses nk hias lg kedai ni. dulu bkn mcm skrg ni katenye.

sempat snap a few picture kt sane, aku, iman, aisyah & wawa(adik aku). cameraman xleh msuk gmba. gmba tgh mkn xdpt nk snap...aku sibuk ngn bdk kecik. En. Noor Fadzli kalo dpn mknn xleh wat bnde lain...ahaakss

-THE END-

"The Best is yet to be"

5 adorable people:

WeBViDeOKLiP said...

nanti nak try la

CoNniE said...

pemilik kedai tu bekas pencen cikgu ker..? hehehe...

EdaManAli said...

connie: ontah...den pn xtau...agaknye laa...

WeBViDeOKLiP: try laa...pstu cite dlm blog plak...

ratu hatiku said...

skali tgk ikut sisi..muka aisyah mace muko kak'e la da..
iman cerdik jah napok...

Suhana said...

Hi Che EdaManAli, tq sbb blog pasal kedai kite.. nnt kalau free2 dtg la, kite nk belanje awak 1 family. Tegur tau.. kite yg kat counter pakai spek..
-Suhana-

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki