Saturday, March 21, 2009

Kemaruk Basikal

Skrg ni iman tgh kemaruk basikal. kalo g giant ke tesco ke @ mane2 je, kalo t'nmpk je beskal, mula laa dia naik. pstu xnk turun2 dh...mmg skrg tgh minat beskal. ktorg plan nk belikn dia beskal sempena b'day dia nnt, lg 2 bln...

w/pn dh ade moto harley davidson...

mahupn kete 4WD...iman tetap kemaruk beskal...

iman ni...mcm bangla jual carpet laa plak kn...ni beskal k.aizara. time ni k.aizara kua ngn ibu dia. mase ni laa iman senyap2 je kua kn beskal yg dh disorok tuan nye. UK mari tuuu...

bkn main sengih lg dia...

yo-yo-oo je...tu kn beskal girl...

-THE END-

"The Best is yet to be"
Posted by Picasa

6 adorable people:

CoNniE said...

woooo... cantek nye motor harley tuuu.. nak pinjam boley tak Iman? heheheh...

EdaManAli said...

buleh2...sya2 ade lesen x???

Kujie said...

dgn basikal boleh dpt kawan ramai...:)

thanks link kak jie...nnt kak jie linkback ye

Big Mamma Bukhari said...

hi.. tq.. sudi singgah di blog t.. nak suh mama belikan basikal ye? tgu bday aiman nanti ok?? comel sangat mukanya tue.. tak sampai hati nak kata tidak pada apa yg dia mintakkan??

EdaManAli said...

mmg pn...xsmpai ati...
tp xnk ikut sgt kehendak dia. esk2 bile dh bsr susah plak kn...

mmm...tiap kali g shopping ayah dia nk belikn dia mainn. mcm dh 1 kemestian. lps kene tegur ngn ummi dia nih, br dia stop belikn mainn utk iman...hmmm...

Big Mamma Bukhari said...

hi.. em.. kawan2 dia dok panggil wen.. kawan u rupanya.. alahai.. kecilnya dunia. dia tu anak sepupu suami t.. ada link friendster dia x? kalau ada oklah.. kalau x ada ni dia... http://profiles.friendster.com/1900707

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki