Wednesday, May 06, 2009

Totally Stressed!!!

~sigh~
1. It's Conficker again, here & there & everywhere...should I just quit???
2. Miss those soundly sleeps...zzzz...
3. He cries again, again & again...please stop it, dear (I wish I can read his mind & feeling).
4. Miss my mom so much. But I think I can't see her in a nearest period.
5. Pain at the back up to the neck. Hard to turn my head left & right.
Why all these things happened in a first place???

-THE END-

"The Best is yet to be"

6 adorable people:

Nurul Ulfa said...

sabar ida...about iman asyik menangis try bagi more attention kat dia..ufa pernah baca dalam umur sekarang ni our sons need our most attention...mmg kadang2 sian kat adik bila kita bagi lebih perhatian kat abang tp just keep in mind ni masa abang nanti bila adik dah lebih faham masa adik pulak...untuk ufa masa menyusukan adik adalah masa ufa bagi perhatian sepenuhnya kat dia...yg lain tu mmg bagi perhatian kat abang...lama2 dia akan mula kurg cari perhatian...try lah ye

EdaManAli said...

will try, arap2 adik pn nk laa main2 sndiri. asik nk b'diri lagak bdk bsr je...mmg laa si abg jeles, ummi asyik pegang adik je...huhuhuuuu

Agoogoo said...

deep breath ye edama..
huf huf huf..heheheh

Ibu Aizara said...

Post la Aisyah sini, cik ngah sudi menjaganye... sb Aisyah behave bila ngan cik ngah dia....:D

Ibu Aizara said...

Ya, kak ngah rasa ya kene spend more time with iman la... Ajak main, baca buku, nyanyi ngan dia.... At the same time kene bg gak dia makan kenyang2... Buat french toast (roti celup tepung), or jemput2 ke or anything yg dia makan la... Bykkan main ngan iman and don't forget to include aisyah too... Jgn pikir sgt umah sepah ke or byk abuk ke or kain tak lipat ke? yg penting diorg stop mengamuk and kita ada masa ngan diorg...

That' what i did when aizara at same age as iman.... hehehehe.... until now....

EdaManAli said...

aisyah asyik merengek je, xnk main sndiri. nk org pegang je canner tu. ayah pegang aisyah, iman mrh. ummi pegang aisyah, iman wat pe'el. biakn aisyah kang, menangis plak. serba slh. kalo time aisyah xsihat lg kesian...he well behave when with somebody else but why don't when with us?
I thought I had try my very best...but still dun work. I think I need ummi's help...huhuhuuu

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki