Wednesday, July 29, 2009

Mata Berkaca

Pg yg hujan ini...

mata ku b'kaca melihat mata sayu ankku setelah meninggalkannya di day care.
ankku xb'gnjak dr pintu rumah itu, dgn mata sayu yg merenung jauh...
2-3 kali kami lalu di hadapan rumah itu, dia masih di situ...dgn wajah sayu & hiba...
mungkin xmahu b'ada di situ...krn waktu bersama yg singkat...
I wish I could always be by your side, my dear children...
I wish I could...

sampai bila begini???...

- THE END -


"The Best is yet to be"

6 adorable people:

ratu hatiku said...

sedih sy baca...biarpun pendek tapi penuh dengan makna...sy pun mcm tu..anak tak nangis..kita yg menitis air mata

jie @ azie said...

sabo la eda..jie pun sama, sedih tinggal anak2 kat rumah..kalau boleh bila pkl 5.30pm raso nak terbang je balik rumoh.. kena redah jem lagi, huhuhu..i wish i can fly..hohoho

EdaManAli said...

jie, i wish i can bring my children everywhere i go...huhuhuuuu...

jie @ azie said...

eda..update la blog..dah bersarang blog eda ni..nak baca eda tulis..hehehe

suri_ummah @ ummi_chan said...

Salam..lama tak terkomen blog ni sebab kena tunggu popup keluar,lambat..sbnrnya mata berkaca tu terasa sgt ikhlasnya,luahan hati seorang ibu.semua ibu pun pasti merasa apa yg eda rasa.saya jg pernah rasa mcm tu time nak tinggalkan Muhammad Al-Fateh kat Hadanah USM.walaupun tinggal untuk sejam sebab nak masuk kuliah.bila nak balik besut?raya ni kita gather-gather nak?

EdaManAli said...

lmbt popup ni? nnt nk tkr setting, xpyh popup deh...

gather2...OK...bereh...

Jie, i'll post new entry later...

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki