Monday, December 14, 2009

Cerita semalam

Jalan2 weekend...

Petang semalam kami gi IKEA...cuci mata. ade jgk 1 benda yg dah lama nk beli...tp today xnak aa citer lebih2...tgk gamba je laa ek...

bkn senang dh skrg nk bg bdk 2 org ni focus kt camera. penat panggil...diorg wat dek je...ayah je laa yg focus w/pon xdipanggil...iman duk berangan nk g school...

aisyah nk tepuk tgn...

tu laa benda yg dh lame nk beli tu. MAMUT table...nk beli yg round, dia pya kaki still dlm store, ari ni br diorg kluakn. yg round table tu, bsr sikit. bleh main ramai2, beza harga cuma RM10 je dgn yg ni. hmmm...can't wait any longer. stool tu pn dh sethn beli...sbb kami nk tunggu aisyah besar utk next visit ke IKEA...

iman jgn arap laa nk pandang camera skrg...kene ikut mood dia...

tgk tu, iman dh boring...start baling2 bowl tu...


tu je...


special photo: 6 btg gigi aisyah yg kelakar...

-THE END-

"The Best is yet to be"
Posted by Picasa

7 adorable people:

Nurul Ulfa said...

tak perlu sebut adik beradik pun..dah nampak sangat anak-anak ida adik beradik..beza jantina je..muka adik dan abang samalah ida..

ratu hatiku said...

same macam aQil..memang susah nak amek gambar dia skrg...dah tak suka glamer..
gigi aisyah lagi banyak dari aQil..aQilnye gigi baru 5 batang..huhuhu!!!

jie @ azie said...

cumei nyer iman & aisyah...
mano gmbar ummi aisyah nyoo..
tempekla gmbar eda pulok..

EdaManAli said...

uffa: same ek? mak dia je nmpk ank2 dia muka xsame...

ita: aqil ngn aisyah sebaya dop? xpe laa, nnt tumbuh laa tu...lmbt skit je...

jie: malu laa jie nk b'gmba...gemuk...

Imma said...

sgt cumill...ehh..bgus laa camtuu..muka sama..main sama2..nanti anak2 ima pon camtu jugak agaknya.. :-P

EdaManAli said...

imma...ank2???
nk tmbh lg ke?..TAHNIAH!!!

kaklong nuzula said...

ida, kalau nak berCD nanti bgtau kaklong. insya Allah harga kawan2.. heheh..

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki