Wednesday, December 16, 2009

Happy Birthday sayang...

slalu ummi cium aisyah sambil cakap "sayang aisyah"...xpnh jemu cium ank2...

Hari ni, !st birthday Aisyah Humaira'... sethn dh mase b'lalu kami b'sama aisyah...dr dlm bedung smpai dh bleh b'jln. tp ummi still xtau nk bg aisyah present ape. tp msti bg, sbb dulu abg iman dpt 1st birthday gift.

sepatutnya ari ni pengasuh aisyah di nursery dh agih2kn birthday goodies aisyah kt kwn2 aisyah. mcm birthday abg iman dulu. tp kami xsempat nk prepare goodies tu. brg2 sume dh beli cuma party bag je blom. mlm td aku, en. noor fadzli & iman g giant (aisyah ditidokan ude kt umah). tujuan utama kami nk beli party bag tu...

sampai giant > amik duit kt ATM > masuk giant > beli air kotak ude > byr & kluar giant > msuk Cosway > beli liquid detergent & dish washer > :ha?: > blk...

tang yg :ha?: tu laa sepatutnye kami g beli party bag...tp smpai je dpn gate umah, br aku t'ingt...aiissehhh...nk marah rasenye...sbb xde sorang pon antara kami yg ingat psl party bag tu. jd ari ni aku pesan ngan adikku ude belikan party bag tu kt Tesco s.alam, psl training class dia dkt sgt ngan Tesco tu. sementara aku on the way jemput dia karang, aku arap dia pon xlupe laa nk g beli benda alah tu...esok bleh bg kt bdk2...

party xtau bile nk buat. umah xselesa laa...tggu pindah umah br nnt laa...tp still xjnji...heheheee...kite celebrate within our family je laa aisyah ye...

tu je nk story...Selamat Hari Lahir, aisyah...semoga sihat & ceria selalu, dilindungi Allah selalu, bahagia selalu, jd ank yg solehah selalu, b'jaya di dunia & akhirat...ummi sayang sgt aisyah & iman...

-THE END-

"The Best is yet to be"

3 adorable people:

Agoogoo said...

heppi befday aisyah. mmg pantas sungguh mase b'lalu..
moga aisyah mjadi anak yg solehah, dikurniakan kecerdasan akal, kesihatan yg baik dan moga dilindungi Allah selalu..be good ok!

Connie said...

Happy 1st Birthday Aisyah...
Be a good girl okey... Dan dimurahkan rezeki selalu...

Imma said...

happy 1st birthday aisyah...boboy dah celebrate sebulan lebih yg lepas..dah besar korg..semoga sama2 jadi anak yg soleh & solehah yer...amin mommy imma doakan..mmuahh...

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki