6
adorable people

Monday, February 22, 2010

What's new?

Ade a few bnde yg masih br...

8hb lps kete ni smpai ke tgn kami. Kereta p'tama yg btol2 kami beli sndiri. Kenari tu beli drp abg ipar aku. xde ape2 procedure, cuma deposit & smbung byr. Bile dh abih byr tukar nama pemilik. tu je. Kenari still OK, cuma air cond dh kureng, nak2 time jam, air cond pn akan jam. siksa laa sikit. Bile ujan kt lua, kt dlm pn ujan jgk. kt pintu sblh kiri. tu psl kami cr kete br ni. Impian aku nk Mitsubishi Grandis, tp Grand Livina je yg mmpu. ni pn dh b'syukur yg amat sgt. harap2 installment nnt smooth je...lps ni focus pd rumah kami yg bakal siap plak. harap2 murah lg rezeki kami...

Last Saturday En. Noor fadzli dpt 2 anugerah. Anugerah Penghasilan Peribadi Teratas & Anugerah Penghasilan Agen Terbaik. En. suami saya seorang ejen Takaful Ikhlas ye sedara2 sekalian. Within 3 years dia b'komitmen secara full time dlm Takaful Ikhlas ni, mmg progress dia amat m'banggakan. Alhamdulillah...rezeki sentiasa ada utk kami ank-beranak...mmg dia xsangka dia dpt capai tahap ni. kate dia, dia blom capai lg target dia dlm karier ni. semoga dia terus maju lg, tu je doa aku...

Ni plak br dimiliki smlm. pd mase org duk sibuk2 b'blacberry, aku cuma b'nokia 7230 je. cukup laa utk aku. tu pn aku rase dh canggih enough dh utk aku. cukup bleh call, sms, snap photo...tu je. yg lain2 xperlu. tp kalo nnt nk online kt kg, hset ni bleh jd modem. canggih laa tu kire...hehehee...ni pn lame btol aku dok PK nk beli ke x. kene beli jgk sbb Sony Ericsson dh jatuh dlm baldi air last week. kurang siuman dh hset tu...

ni plak wajah ank2 aku yg latest...jom enjoy these pictures...


riadah depan umah lps beli hset...

Tu je...

-THE END-

"The Best is yet to be"
2
adorable people

Sunday, February 07, 2010

Update...

lame sungguh xupdate...

aku xtau nk cite ape...xde yg menarik sgt. cuma kami se-family menanti kehadiran sesuatu yg br...heheheh...ape kah itu? skrg ni, tu je yg m'buatkn jiwa aku sedikit t'uja...

keje: amat memenatkn...t'amat sgt. PENAT X 100...huhuhuuuu...nk nangis tp xklua air mata, cuma klua peluh masam jek...blk keje b'gegas amik ank. drive bagai F1. smpai umah b'gegas nk msk plak...kaki mcm nk t'cabut. mlm je tido awl...rase nk resign sbb rase cam keje wat bangunan...kite tggu & lihat je laa...

ank2: sume sihat. tp lately ank2 mcm kurang minat t'hadap mknn...suap nasi pn xnk. ke dh jemu??? ummi nk msk ape yek iman & aisyah? bingung2...selera ummi ngn ayah makin b'tmbh2 laa plak...lg laa bingung2...iman suke m'usik. aisyah suke m'jerit. iman suke jeles. aisyah suke merajuk. pening2. dua2 pn suke sepah2kn mainn & ape saje bnde yg ade dlm umah. lg pening ummi...ptg td, iman telah menguncikn diri dlm biliknye...b'same2 dgnnye adalah adik manjanya, aisyah. konon nk usik aisyah laa tuh! aisyah xbleh kalo tutup pintu tnpa ade org dewasa b'same, dia akn menangis...dia laa yg start meraung dlm blk. iman cuba bkk pntu tp gagal...slalu bleh bkk. kali ni xbleh plak...dia pn ape lg, meraung same laa...lg kuat drp aisyah. kunci plak xde, ilang kot. srh bkk xmau bkk2 jgk...ape lg, ayah amik hammer, ketuk tombol pintu smpai jahanam. Rosak2...bile dpt klua, ummi tmbh laa lg se-das dua kt iman. xbleh thn sabar dh...asik wat hal je...hmmm...Ya Allah, tabahkn laa hati aku ngn ank2 aku. mcm mane nk stay ngn ank2 24hours ni???!!!

jiwa: sedikit down, kurang ceria

otak: pnt. cuma fokuskn 1 perkara je skrg. & cuba cri sesuatu yg br...

fizikal: sakit2 bdn je skrg...

tu je kot nk cite buat mase ni...CNY pya holiday korang g mane? aku n family xtau nk g mane. rase mcm nk blk kg jek...

-THE END-

"The Best is yet to be"

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki