Tuesday, May 25, 2010

Birthday Picnic

Birthday picnic ke picnic birthday??
Kami celebrate birthday iman ngn che e(kakakku) kt Sg Kalumpang sabtu baru ni, dekat dengan Kuala Kubu Baru sane. Jauh jugak tu. Pegi naik Livina, Kak E naik land rover...ummi abah ikut skali, Kak Lang, Wawa, Ude, Abg Chik, Ijat & Kak Ngah Cda. Yang xjoin cuma Kak Ngah aku. Tak dapat nak menyakat budak kepoh, si Aizara. Enjoy photos je lah ye...ngantuk dah...


Cupppies Iman...suke sgt dia dpt cuppies ni, 3 biji habis sekali makan...memang menghargai pemberian ummi ayah...


sengeh lebar masa baru dapat cuppy, cuppy yang dia pilih sendiri


sebahagian drp wajah-wajah kami masa kat sana

-THE END-
"The Best is yet to be"

4 adorable people:

jie @ azie said...

best nyer eda gi picnic...
happy birthday iman, semoga menjadi kebangggaan umi & ayah ;)

Aisyah said...

Heppi besday iman! Moga jadi anak yg baik. Jangan nakal2 tau.. :)

kaklong nuzula said...

Wah, comelnya cuppies iman. Ben10 lagi tu.. hikhik.. Happy 3rd birthday iman (lupa dah ucap ke belum..hehe)

EdaManAli said...

tq everybody for the wish...

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki