Saturday, June 26, 2010

Anak Siapakah Ini?

Ntah laa anak sape...
Don't try this at home. Maybe I should classify this entry. And please ignore all the mess you see in the photo... ;)
 tengah cari peluang...

cuba lagi...aku tau anak sape ni, sebab aku saksi kejadian...

pencapaian paling tinggi setakat ini...abang join sekali...ini bukan cobaan, ini btul-btul kejadian...

Ini lah Aisyah Humaira', berusia setahun 6 bulan. Anak aku sendiri. Itu abang dia. Dahsyat bukan? Harap-harap ini lah petanda Aisyah budak yang genius di masa akan datang. Iman pon sama...insyaAllah...

cute je orangnye...

-THE END-
"The Best is yet to be"

8 adorable people:

hasz cda said...

aishah nak jaadi spiderwomen tu...

mamarifqy said...

ish ish..anak kak aa..sgt agresif..hehhe..
very da cute!!hehehehe

Connie said...

wah hebat hebat..! hehehe...

EdaManAli said...

@hasz cda
xmo laa jd spiderwoman...byk misi nnt...

EdaManAli said...

@mamarifqy
skrg br tau kn...dulu kak a ckp je, skrg bg bukti plak...

EdaManAli said...

@Connie
kalo uzair memanjat mcm ni xpe, uzair boy...ni girl ni...ish...risau plak...mcm mane laa bsr nnt...

jie @ azie said...

fuuhh eda.. berani nyer aisyah. dia panjat lg tinggi dari iman. kalah boy mcm ni... zikry nk panjat kerusi nk bukak lampu pun gigil2, hehehe

takpe2 budak2 tak dok diam ni ore kato nnti jadi genius...insyaAllah :)

EdaManAli said...

@jie @ azie
i also hope so, jie...arap2, bile bsr nnt b'beza ngn mase dia kecik...
bile tgk gmba aisyah ni, msti sume bleh imagine mcm mane ke-reaktifan bdk2 ni & serabainye ida kt umah with the kids...

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki