Monday, December 20, 2010

Birthday Party Aisyah

16 Dec 2008 - Aisyah's Birthday

Birthday party Aisyah yg pertama kali disambut ni kami adakan kat rumah kakak saya, Kak Ngah. Sebab ummi dan adik2 yg masih b'cuti sekolah ada kat sana. Party yg x grand pon. Ala kadar je...Juadah cuma kek chocolat chip walnut yg kami tempah kat Resepi Rahsia (kek wajib laa kan). Pastu saya masak bihun 2 paket (sebab kaum kerabat yg agak ramai kan), pastu sate ayam ditempah di restoran Sup Urat Keting, Bangi (sedap laa drp sate Kajang Haji Samuri tu, tp sup keting dia memang best!!!). 

Kami tak pernah sambut birthday Aisyah sblm ni. So, mase kami nyanyi2 lagu wajib depan kek birthday tu, Aisyah agak t'pinga-pinga. Mungkin sedikit t'kejut tgk orang nyanyi2 lagu 'birthday to you' utk dia, sampaikan suruh tiup candle pon dia xmau...huhuhuuuu...kelakar je. Mcm x fun pon ade aisyah ni, mulut muncung je, kesan isap pacifier selama 2 thn ni...hadiah, ude je yg bagi. OK laa tu drp xde kan...(sian Aisyah...xpe ummi ayah xkan miss bg present on your birthdays)

Hmm... what else...enjoy these photos laa...

Kek Rapunzel yg dah kene potong br nak snap picture. Why Rapunzel, sbb citer dia best sgt!! ummi aisyah yg minat sbnrnye...hihihiii...lupe nk bgtau, name cik wa atas kek tu adalah my 5th sis & the 7th of my 11 siblings (paham ke???)...tumpang sekaki w/pon dia xbayar pon...ehehh...saya yg nak letak sbnrnye, saje nak kasik meriah skit sbb beza umur diorg nih sehari je...ade jgk di post kat blog dia : wawa

Gambar ngan cousins...ntah2 ape2 pose aisyah...Iman nampak naughty sgt!!! sememangnya!

buruknye muka ummi...

ni lah muka aisyah mase birthday party tu...huhuhuuuu...

for this aisyah's birthday, ummi wish ummi can get rid aisyah from her pacifier...ummi must try ummi's best...because ummi thinks this is the best time for aisyah to get over it!!! chaiyokk ummi & aisyah!!!


-THE END-
"The Best is yet to be"

0 adorable people:

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki