Sunday, March 06, 2011

Berjalan Petang Tadi

Lebih kurang jam 4 lbih ptg td, itu time anak-anak dh mula tido, En. somi ajak saya keluar. Anak-anak saya  mintak adik saya, Wawa jagekan sekejap. Kami pon b'siap-siap. Ingatkan dia nk bwk g menyangkul kat rumah br, rupa-rupanya g ke showroom Fella Design, Bukit Subang. Memang beberapa hari ni saya ade ajak dia ke situ sbb saya tgk ade byk khemah-khemah kt luar bangunan Fella Design tu. Saya agak ade sale. Saje je, bukan nak shopping ape pon, saje je cuci-cuci mata. Sampai je situ, memang btol laa ade sale. Diorg nak clear up stocks yg lepas-lepas. Nak keluarkan design-design baru plak.


kat sini laa, penah pegi x?

a'aa...hari ni last...saya pon baru tau td...uhhhuuuuu...

kalo laa byk duit kan...hmmm sedapnye laa shopping kan. Tgh semangat umah br plak tu. Mmg murah giler-giler laa. Telan air liur je tgk. Xpe next time ade lg. Pekerja dia kate, sekali setahun je akan buat sale mcm ni, biasenye after CNY laa. So tggu next year laa, mungkin ade rezeki...heheheee...ade rezeki xde rezeki kene laa kumpul duit kan, tu je kekdahnye...

Kat dlm tu mmg bleh tgk pekerja-pekerja duk jahit curtain, sarung sofa...mmg bagus jugak laa kalo beli kat situ, sbb katekanlah saya beli sofa & next time nak tukar sarung, just bgtau name/design sofa yg dh beli tu, pilih fabrik kt situ & diorg akan jahitkan. Nak beli kusyen sofa br ke...mmg senanglaa...tempat lain mungkin ade jgk mcm tu, saya pon xberapa pasti.

Ermm...sorry laa bg info sale yg last hari ni, saya pon br tau td. Gi sane pon was improperly planned. Main terjah je...so sesape rase nk beli sofa yg ade sale, tggu lps CNY next year ye...heheheee...

Visit Fella Design: http://www.fella.com.my/

-THE END-
"The Best is yet to be"

0 adorable people:

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki