Monday, March 21, 2011

Hot Air Balloon Lagi...

Dua tahun lepas rasenye, kami dah pernah tgk Hot Air Balloon Festival kt Putrajaya. Mase tu umur Aisyah 3 bln...kali ni kami pegi lg, Kak Ngah yg ajak pegi. Tapi cuaca hari tu rainy & cloudy je...mcm xceria. Cuaca je xceria, tp kami ceria je. 

En. Noor Fadzli xdpt join sbb ade hal, so t'paksa laa saya angkut Iman & Aisyah tumpang MyVi Kak Lang, nk sgt bwk anak2 g sane...mcm dh lame je xb'jln...Kak Lang pon drive sendiri sbb Abe keje. MyVi dia dh mcm sardin, sbb Ude & Wawa pon ikut...campur anak Kak Lang 3 org...ce kire, ce kire, ce kire  brape...heheheee...

Kami singgah rumah Kak Ngah dulu kat Kajang, mkn tghari kat sana. Masing-masing bwk lauk, ala2 pot luck gitu. Lepas Asar br kami pegi Putrajaya.

OK Jom layan picas...

Ceria bukan?...bestnye jd bdk2...ni dkt ngan Masjid Sultan Mizan


Hot air balloons...ade 2 bdk retarded yg jakun tgk hot air balloon...

saya suke gambar ni, credit tu my bro, Arin...sorry ye Kak Ngah, kamu se-family tiada dlm ini gamba...huhuhuuu...

Doraemon yg aisyah suke...

selain drp doraemon

Dalam Masjid Sultan Mizan, tgh tunggu org yg solat bersolat...yg snap photo ni xsolat...

ini lah Kelisa yg telah kusesat kan...Kelisa Kak Ngah...

Ye...mase blk drp Hot Air Balloon Show ni, saya dh sesatkan kelisa ni...byk sgt kete, sampai dh xdpt nk follow kete Honda Kak Ngah & MyVi Kak Lang...saya bwk kete ni pon sbb penumpang ramai, xmuat kete...2 lg adik saya ikut, Ilham & Arin(diorg mmg stay kt umah Kak Ngah wknd tu...). Saya ni bwk kete je pandai, nk ingat jln mmg fail lah!...sudahnye kami b'sidai kt sebelah Wisma Tani, tunggu Abg Azran jemput, lps tu br saya follow blk...susahnye jd seorg Idamazuraiha ni...tp Alhamdulillah, kami selamat pon sampai rumah...really enjoy that day!!!

-THE END-
"The Best is yet to be"



4 adorable people:

Connie said...

seronok nyeeee iman dgn aisyah tu.. huhuhu..
Kite tgk dr Cyber je, odw ke opis dah boleh nmpak..

MamaMiminAleesya said...

saya pon pg hari ahad ptg..wktu tu ade 2-3 ballon tersasar smpai ke apartment sebelah jambatan putrajaya.. saya yg cuma memerhatikan pon da cukup takut,kenaling gak la kepala lututku ini.. huhuhu.

EdaManAli said...

@Mar
Kami g on Saturday...Sunday tu sakit urat saraf dibuatnye...hehheee...

EdaManAli said...

@Connie
Mcm tu xyah laa susah2 b'sesak g Putrajaya...bleh tgk dr opis je...OK jgk tu...

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki