Monday, April 18, 2011

Adanis Chantek Curtains

Curtains umah saya dh siap, yeay!! 

Last sabtu Abg Zaki dtg psg curtains yg saya tempah dgn dia. Abg Zaki & wife dia, Kak linda lah tuan pya Adanis Chantek Curtains tu...Suatu mase dulu, saya chat ngan Kak Lang kt FB. Dia laa yg srh saya bkk FB Adanis Chantek Curtains ni. Dia srh tgk langsir2 yg penah kakak tu buat ngan husb dia. Mmg menarik hati saya. Bile smpai mase saya nk tempah curtains utk rumah br saya, saya terus email Kak Linda, mmg dh lame dh niat nk cuba tempah ngan dia. Then kami set appointment utk dia dtg rumah saya & ukur, dlm 2 minggu lps laa. Within 2 weeks je diorg jahit...& inilah hasilnya...


Ruang tamu saya...


Bilik saya...hehehee...

Bilik-bilik lain...blk atuk nenek tu blk tetamu ye...

Curtains kat blk2 lain tu saya beli kt Jusco je, kebetulan mase tu plak ade sale...Roman blind kat laundry room tu saya tempah ngan abg Zaki & Kak Linda jgk. 

Saya mmg puas hati sgt dgn hasil jahitan Abg Zaki & Kak Linda, mmg kemas jahitan dia...kalo uols nak tempah boleh klik FB link Adanis Chantek Curtains kt atas...diorg based kt Bangi (both graduated from UKM, diorg kate bisness sendiri lg bagus!) sng sgt b'urusan dgn diorg, sample kain pon byk, pilihan rod kayu pon ade...nak jahit pesen mcm mane pon boleh...pesen curtains yg boleh ditempah beserta harga upah jahit & pemasangan railling/rod kayu boleh tgk kat blog ni....& yg paling best, w/pon Kak Linda xdtg pd hari abg Zaki dtg pasang curtains tu, dia ade kirim salam & Tupperware One Touch 2 bijik...cantik. Tambah lg koleksi Tupperware saya yg dh ade tu...TQ Kak Linda!!!


-THE END-
"The Best is yet to be"
Posted by Picasa

6 adorable people:

jie @ azie said...

waaaa... lawa nyer eda langsir. matching dgn sofa. nway, dah pindah rumah baru ke?

Connie said...

shantek shantek.. ade housewarming nnt, jemput la kami yer... :p

idafatimah said...

woooo...ade sofa baru ye....

EdaManAli said...

@Jie

Yupp, kami dh pndah Meru...dh xde streamyx dh kt umah. nk online je memasing bwk notebook g umah kakak ida...dkt je...2 minit je...
cantik ke jie? tq. jie pon bleh tempah jgk, lg dkt, kak Linda ni kt Bangi je...

EdaManAli said...

@Connie

InsyaAllah, dh setel2 sume, ida ajk Connie & family dtg time kami wat mkn2 nnt...nk dtg la ni pon bleh, jln2 ke Meru...

EdaManAli said...

@Ude

Yupp, beli br...kamoo & Kak Ngah je blom dtg lg...ingt, teman kak A before 2 May. Abg Ali ni g Sarawak...

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki