Sunday, June 12, 2011

30th & 5th

uishhh...lamenye x m'blog...lmbt sgt nk wujud streamyx kt umah...nk g cari broadband laa jap lg!!

smlm b'day saya yg ke 30. I'm getting older...uhhuuu...but getting wiser, insyaAllah...En. Noor Fadzli bwk saya & anak2 g mkn kt Bagan Lalang...kak Ngah & family & my sister Ude & Eam also join us...tq Abg for the treat. xmintak pon g makan2 kat sane, tp husb saya ni mmg slalu xplan ape2 pon yg dia nk buat, tibe2 je ajak pegi. I dunno if I can celebrate/give U anything on your b'day. kalo Abg nak ape2, beli sendiri je laa. Kalo Eda beli pon, drp poket abg jgk kan...ahakksss! Jap lg nk g cari kek plak...

ni gmba kami kt sane...gamba yg kelaut...kelaut-kelaut weihh!!

i'm at 30

bile laa dpt pose btol2 4 beranak nih...

Amik gamba mase mkn mmg xdipraktikkan oleh kami ye, sbb tu laa xde gamba time mkn...sbb kami ni xleh tgk mknn atas meja lame2...nnt sejuk xsedap, so, terus sumbat masuk perut laa...spesis piranha mcm tu laa...mmg byk mkn sotong! yummy...tp smlm xde kepah kegemaranku...huhuhuuu...kalo x mmg mkn smpai lupe diri laa, tu pon dh hampir nk lupe diri dh tu!!..lps mkn2, kami terus blk. itu plan asal. tp bile sampai Putrajaya je, tiba2 kak Ngah stop kt Presint 3, rupenye nak tgk rehearsal konsert akhir AF9...adik2 dpt snap a few picas Paknil, AC, Sarimah & Jimmy selaku host. Bdk2 finalist AF9 pon diorg snap. Tp kami duk blkg pentas je. So amik gmba ponggong artist je laa, t'masuklaa ponggong Mawi...uhhhuuu...


ini ponggong Mawi, percaya lahhh...nyanyi lagu Nour El Eid...patutnye nyanyi ngn Shahir, tp Shahir sibuk ngn RCW...

my sisters, eam & ude a.k.a ima...

suami sape laa yg over sgt nih, anak2 dia buat muka xheran pon!!

Last skali, 3rd June lps adalah our 5th Anniversary...semoga kami bahagia sampai hujung nyawa & murah rezeki selalu...5 thn dh, mcm xcaye je...selama itu kami b'kongsi idup dgn 2 anak...sungguh, I'm blessed with all I have...thank you Allah...

Love you abg...

-THE END-
"The Best is yet to be"

0 adorable people:

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki