Sunday, July 03, 2011

Bowl Day

Sakit lengan lahh...

Bukan selalu saya & family g main bowling...memang amat jarang. Tadi pegi lagi, kat Plaza Alam Central. Ude laa nak sangat pegi main, nak practice utk tak memalukan diri mase tournament nanti katenye. Tournament opis tempat keje dia. Last time kami gi main kat Sunway Pyramid, mase tu En.Somi saya yang belanja. Photo yang tu bleh tengok kat sini. so, plus yang kali ni, baru 3 kali seumur idup saya main bowl...teruknyeee...yang first mase study kat UKM, gi main ramai-ramai. Driver kete adalah Puan Uffa...heheheee...ingat tak Uffa???

Bukannye reti main sangat pon. Asyik ke longkang je...kelajuan bola saya cuma 17 - 18km/j...En.Somi punya bola lajuuuu...25km/j...tp bukannye strike pon...huhuhuuuu...tadi main saya cuma dapat strike 2 times je...huhuhuuuu...tu pon pin-pin tu jatuh sebab kesian agaknye...hahahaaa...selalu dapat 7 jatuhan je...yang 3 lagi tu asyik tak kene je bile balingan ke-2...hoh, payah sungguh!!

Bola ude plak cuma 10km/j...mane tak nye, dia cuma gelek je bola tu. nasib sampai ke hujung jugak. Tp dalam slow-slow tu, ade jugak 1 kali strike. Strike kesian jugak kot....heheheee...kak ngah ngan wawa pon lebih kurang same je level nye...so, tak de laa challenging sangat...kihkihkih...tak de tekanan langsung, bola masuk longkang pon rilek je, sebab semua pon mesti alami bola ke longkang. Termasuklah En.Somi...

posing sebelum start game...hihihiiii...

haaaa...posing lagiiii...

budak-budak yang lari sane sini...

haaaa...sempuuuuttt...semput tengok ponggong!!! memang keturunan, proven!!

gamba bonus, ke longkang!!!...

Memang best & merelease kan tension sekejap...sekali sekala ape salahnye kan...asik buat keje umah je ari-ari...

-THE END-
"The Best is yet to be"

2 adorable people:

haszcda said...

gambar punggung tu ...org lain tak leh lawan...tu tak termasuk punggung adik beradik saye...kihkihkih...saye tgk kak ngoh besor...makin mengembang...saye pun hampir nak mengembang jugak...start diet balik utk raye this year...

EdaManAli said...

k.ngah cda : tu ah...keturunan sungguh!! adikbradik kite mmg mewarisi...xyah diet ah k.ngh, nnt tua mcm mok kecut laa jugakk...ummi kak a pon tipuh doh...heheheeee...

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki