Tuesday, July 26, 2011

Gadget Dapur Baru!!

tadaaa!! July wishlist - checked!!!


Beli kat Jusco Bukit Tinggi je. Last Sunday...konon nak beli mixer biase je, takut nanti simpan je dalam kabinet kan...dah ambik dah brand Panasonic, tetiba.......t'nampak brand yang dah lame dicitakan...plak tu ade less untuk JCard member. Lepas lame jugak fikir & tanya pendapat en.somi berulang-ulang kali. Akhirnya saya test & bayar!!...heheheee...

Dalam 1 mixer bukan je ade 3 bowl tools, tapi ade 3 function also. Bleh attach ngan blender jug, food processor & citrus juicer...tu yang ada skali ngan set ni laa...yang lain-lain macam grinder tu sume kene beli sendiri & boleh attach ngan machine ni...cool isn't it?! my ummi kat kampung pon ade KENWOOD Mixer macam ni cuma model lain laa...yang tu kakak saya belikan dia dari UK.

dah selamat simpan dalam kabinet

saya rase nak gi beli bahan-bahan buat kek coklat moist hari ni...& nak buat projek biskut raya!!..ok, tu je yang nak di-show off kan hari ni...heheheee...I'm seriously very happy!!

-THE END-
"The Best is yet to be"
Posted by Picasa

5 adorable people:

jie @ azie said...

wow..wii..best nyer dpt gadget baru..lps ni boleh buat project baking la ida. sapa sangka lepas ni pn edame kita bukak bisnes bakery dari rumah..yg penting ida minat baking ^-^

EdaManAli said...

jie : dh lame x baking ni, last baking mase zaman remaja dulu...kat umah ummi mcm2 p'alatan & bhn2 baking ade...

nk pupuk minat baking laa ni, jie...at least kek b'day anak2 dh xpayah tempah kan...uhhhuuuu...tgginye cita-citaaa...

gra said...

waa, terbaek nih. cepat wat roti!
hehehe.

Connie said...

peerghh... bestnyer.. leh msk2..

EdaManAli said...

Connie : insyaAllah akn msk...tgh collect resepi ni. yg mudah2 dulu...

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki