Friday, July 15, 2011

July Wishlist


KMX84 kMix Fire Cracker Stand Mixer

Sejak dah ade oven ni, terase nak baking je...nak start ngan cake yg simple mcm marble cake yang my ummi pernah buat...tp saya masih blom ade mixer. Ntah bile laa nak beli mixer...nk beli yang biase2, rase nk yang sebijik mcm dalam gambar tu, hikhikhik...nk yang brand Kenwood je...xdpt yang mcm ni, yang model biase pon xpe, janji Kenwood. Owh, sesape yang t'baca my wishlist entry ni, sila lah beli ye...nanti saya akan bake a cake for you every month for one year...heheheee...janji manis tuuu...

kumpul duit, kirim kat orang yang duk UK, beli sebijik...bile laa agak2nye tuuu...


-THE END-
"The Best is yet to be"
Posted by Picasa

0 adorable people:

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki