Tuesday, November 15, 2011

Ape Untuk Aisyah

Lately tak ada cerita yang nak di-story...life runs as usual. Raya haji hari tu balik Besut. Kat kampung pon nothing much...macam biasa je, except for the weather, started to get wet & cold all day long. Kat sini pon ape kurangnya, asal petang je hujan rahmah mencurah, rahmah Allah, tak perlu nak siram pokok-pokok lagi kan. Kat kampung hari tu, time hujan lebat, saya lepaskan anak-anak mandi hujan. Berpesta laa diorang, dengan ayah diorang sekali. Orang membesar kat bandar tak ade experience macam tu. Kalau masa saya kecik-kecik dulu memang tak pernah miss mandi hujan, siap bershampoo & sabun bagai...saje je saya nak bagi anak-anak alami sikit the enjoyment yang pernah saya rasa dulu. Sampai hari ni diorang still talking about mandi hujan tu, best sangat laa tu!!! Gambar diorang tak boleh nak snap, sensored amat. Ade ke ayah diorang lepaskan anak-anak bogel je mandi hujan...belasah je laa...

Sebenarnya hari ni nak bagitau next month birthday Aisyah yang ke-3. Saya rasa nak beli something untuk Aisyah. Aisyah jarang dapat something yang grand sikit. Kalo Iman dulu dapat motor Harley Davidson guna bateri laa, basikal mahal laa...macam-macam lagi laa. Untuk Aisyah, ayah selalu beli yang biase-biase je. Tak pe, biar ummi yang beli kali ni...saya pon tak de idea nak beli ape. Idea cuma ada yang ni je...harga dalam RM140

yang ni boleh beli online daripada http://sweetpinkystuff.blogspot.com/2011/11/ready-stocklimited_07.html (tuan kedai, saya pinjam gambar ye...)
dah tanya Aisyah, dia kate dia nak notebook Barbie ni. Si Iman pulak sibuk nak jugak, yang Ben 10 katenye. Aduh kering laa ummi macam ni. Kalau Iman nak mintak ngan ayah laa pulak...kalau lambat-lambat beli online ni abis stock pulak nanti, saya tengah duk PK ape lagi hadiah yang boleh jadi option beside this. Notebook Barbie ni banyak jugak function dia, kalau nak tau boleh visit sendiri kedai kakak ni.

Kalau UOLs ade idea, boleh laa share...tapi tak nak laa yang mahal-mahal sangat, den tak kojo...kalau mahal sangat den keno kumpul duit haa...

-THE END-
"The Best is yet to be"

7 adorable people:

Cho Zila said...

ok sesangatler hadiah cam gitu.. cute dan berguna.. tapi kalau akakni tak lehler sebab nanti gaduh sebab kena beli dua tak mampu,....jadi senang2 tak yah beli langsung.

MamaMiminAleesya said...

"Happy Birthday to Aisyah Humaira'..

EdaManAli said...

Cho Zila: ni pon kalo jd beli, kene 2 bijik jgk agknye...kopak2...huhuhuuuu...

Mar: bln dpn laa Mar...blom lg...

MamaMiminAleesya said...

xpe wish siap2... kadang2 error bila nk send comment.. akak dah order ke, mar nk tumpang sekaki blh x.. kt luar hari tu mar tngk rm70 sebijik...

jie @ azie said...

ok jgk ida beli notebook pink ni..tp takut iman dekki pulop..kalu jie meme tok leh beli sore keno beli duo2.. lps ni besar jah amalin keno beli 3.. kalu beli hok mahal gak, botok la..hihihi

jie @ azie said...

beli ida...canteekkk la warna pink!!!

EdaManAli said...

Mar: akak br nk SMS tuan kedai ni...yg RM70 tu yg biase je kot, xbyk function...yg Barbie ni OK sgt, akak dh tgk ank buah pya...tp tu mak dia beli kt UK...

Jie: tu laa, ida geram dh ni nk beli...

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki