Thursday, December 22, 2011

Duit Baru Kita

Early year 2012 nanti kita akan guna duit baru ye UOLs...Gabenor kita Tan Sri Zeti Akhtar Aziz dah announce yang duit kita yang berwajah baru ini akan dikeluarkan awal tahun depan, which is just a few days ahead kan. Colourful duit kertas kita, tapi sayang tak ada color pink, yang Aisyah suka. Selalu kalau Aisyah cakap nak belikan ummi apa-apa, mesti dia akan bagitau nak beli dengan duit pink...bila bagitau duit pink tak ada, dia kata dia ada duit pink...adeh...sungguh pinky Aisyah ni...

Colorful kan...duit RM20 dah ada balik kan. Ingat dulu mase kecik-kecik dulu pernah ada duit RM20 ni, pon kaler coklat...

Syiling pulak dikatakan lebih ringan...tak de laa berat kocek nanti kan...ala-ala syiling Euro pon ada jugak rupanya...macam-macam mana pon rupa baru dia, tak kisah. Janji poket kita x kosong, betul tak?

tak sabar jugak nak tengok duit baru ni...

Sumber gambar: http://manmala.blogspot.com/2011/12/wang-kertas-dan-syiling-baru-malaysia.html

-THE END-
"The Best is yet to be"

0 adorable people:

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki