Wednesday, February 29, 2012

Clutch

Ni namanya Clutch...my 1st made...kecik je, muat hset saya saje...untuk bawak pergi kedai Bismi...heheh...
front...recycle jeans lama...

inside

hiasan pada cover depan

dalam pose yang sedikit bergaya

Rasanya nak kena buat blog baru khas untuk sewing project nih!!! Bestnya kalau ada DSLR...huhuhuuuu...Esok mungkin skirt untuk my sweet little girl...

-THE END-
"The Best is yet to be"

6 adorable people:

jie @ azie said...

love it... boleh dok nok order??
nk letok hp & duit sene nok tubik lunch ;)

EdaManAli said...

Jie: insyaAllah bleh, Jie. nati ida cari kain hok lawa2 lg, & try insert pokect & compartment, bleh buh hset & duit...sabar ye, Jie...

Mrs Shyza said...

humang aih..laju sunggoh ni,lepas satu,satu item baru dia jahit...k.ida,baik cpt2 beli kain,plan utk jual sementara semangat bkobar2 ni...org rasa,mesti ok punye la....owh..jeles sbb comel sgt....
huhuhuhu

EdaManAli said...

Kuza: owh, semngt mmg tgh m'bara ni Kuza...smpai k.ida xg kelas jait. k.ida kn dpt kelas free lps beli mesin jait tu...project kelas tu pon xsiap2 lg, rase lg best buat project sndiri...xfhm nk buat project kelas tu br g kelas lahh...malas lah saya!

iBu 2A said...

ida, tak sangka kita ada minat yg sama.. tapi aku xmampu la nak beli mesin jahit apple tu.. mahai ngat. aku beli yg murah2 ja.. aku pun blajaq jahit sendiri2 jgk.. :P tapi tabek la kat ko, dah berjaya buat wallet n beg.. caiyok2..

EdaManAli said...

Ibu 2A: Pah, beli mesin Epal konon nk klas free...tp pegi klas pon same mcm jahit sorang diri kt umah je kan...plak tu skrg mcm byk mengarut je asik kempen org srh beli itu ini, produk diorg jual tu laa, pastu program itu ini...cam mls je nk pegi...blaja kt i-net je laa, byk jgk tutorial...

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki