Tuesday, February 28, 2012

3rd Sewing Project

Self project again...nah, nak sangat buat wallet...pening kepala!!! Belajar daripada tutorial je...

nin dia!!!

pakai magnet button, order online...

rupa dalam, tak cantik sangat. Jahitan tak berapa kemas...susah!!!

huh!!! tapi nak buat lagi...yang much better than this...

Susah sebab rasanya silap pilih interlace...tebal. So, nak jahit pon payah laa. Cuma interlace tu boleh melekat pada kain bila iron, ada gam kat situ, membantu jugak laa...next time kene cari yang lembut sikit...owh, ye...terkorban jarum jahit ku satu batang...patah!!!

-THE END-
"The Best is yet to be"

3 adorable people:

Mrs Shyza said...

haih....kenapa rajin sgt neh??!!dh la colorful...sgt comel...
ni yang rs nk bwk keluar balik mesin jahit ni...tp malasnye...nk beli material lagik,nk kena tunggu anak tido br boleh menjahit lagi...(alasan bile malas) :D
k.ida ble buat meniaga ni,mcm yg org jual beg cotton tu...nnt warehouse big bad wolf,ble carik buku menjahit murah gile...byk pattern,sy ade beli tp tak buat pon...adeh..

EdaManAli said...

Kuza: ye ke? nk cri buku jgk la...bwk klua laa mesin jait tu, nnt b'karat...tidokn ilham sokmo, bleh laa m'jait...ngehngeh...jom, pakat asah skill...

QmieCreative said...

apa link tutorial dan link butang magnet tu..blh share tak?

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki