Tuesday, March 27, 2012

Clutch For My 'Big' Sister

Kak Lang, jangan marah ye, Ya gurau je...hikhikhik...
Well, tak habis-habis jahit clutch, pattern pon hampir sama je. Bukan tak nak buat yang lain, tapi orang suruh jahit yang macam ni...blom ada kesempatan lagi nak cuba pattern lain, banyak nak try tu...process masih slow, permintaan dah bertambah, macam mana tuh?!! Doakan Allah beri saya kelapangan masa, priority saya masih pada rumahtangga & anak-anak...(that's why tak berapa nak lapang tuh!) InsyaAllah, kepada kawan-kawan yang mintak tolong jahitkan, saya akan cuba usahakan...

Masih lagi dengan jeans lama...kain cotton tu je, baru beli di Jakel. Button tu adalah starter pack felt craft yang saya beli online, hujung tahun lepas...

Dah pandai jahit strap

Sulam simple


Rase macam dah buat besar dah, tapi bila jahit, kecik jugak, padahal seam adalah 1/4" je...ukuran blom pandai laa, susah nak agak...

Hope my Kak Lang will like it...(my 2nd sister)
Kak Lang & her kids(belakang dia tu adalah anak kak E)

-THE END-
"The Best is yet to be"

0 adorable people:

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki