Sunday, March 25, 2012

My Clutch

Semalam buat clutch untuk diri sendiri. Untuk buh hset dan duit pergi tempat dekat-dekat...plan nak buat besar sikit daripada yang hari tu, tapi jadi kecik jugak, besar sikit je laa...

Kain beli kat Jakel Sek 7 Shah Alam, gila tengok kain kat situ!!! sales sampai April. Yang color cream tu (ke beige color) adalah seluar Scarlet zaman kurang lemak saya...

Buh zip

Muat hset & duit


 
tiru design yang ni, cuma saya punya ade dart at the bottom

-THE END-
"The Best is yet to be"

2 adorable people:

Cho Zila said...

la sangat cute ok... suka sesangat.... tapi akak suka kalau semuapun beige color..

EdaManAli said...

Cho Zila: thanks...byk lg kene blaja ni...

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki