Friday, March 30, 2012

Nooranazie, my friend...

Saje buh nama kawan ni, nak bagi dia alert skit ngan entry saya kali ni...she was my room-mate when we were in matriculation program, & was my classmate in UKM last time...Jie, if you read this entry, please give me feedback, here or for faster response, in FB, Okay...roger & out!!
Jie mintakkan saya jahit clucth untuk dia, senang nak keluar lunch kate dia, bleh buh purse(purse panjang muat kot, nak masuk kene paksa sikit), hanset dll. I don't know if you like this or not, but this is the best that I can think of when I made yours...

this is how I looked like

come a bit closer

zipped pocket...

put anything here

my front face

 Lepas ni turn Kakak kat opis masa saya practical kat PNS(dekat bangunan PWTC) dulu...dia dah siap tanya harga dah, saya ni kain pon blom pilih lagi. Tapi pattern dia dah pilih nak yang macam mane dah. Then akan cuba jahit sling bag untuk Syasya, Connie's little sweet girl. Take time sebab jahit bukan activity utama everyday. Kene siapkan keje-keje umah dulu, uruskan anak-anak dulu...then baru proceed dengan project ni. Tu pon ada jugak time yang slow, bile nampak kain sebakul yang blom berlipat, nak lipat tapi tu bukan pilihan utama. Nak menjahit, sakit mata je tengok bakul kain tu, so mula rase serba tak kene. Time idea kering pon boleh jadi slow jugak...huhuhuuu...tak sabar nak abiskan permintaan orang, nak mula jahit sarung bantal hias sofa tu, ngan gown Aisyah...everything dah ada. Tinggal nak gunting kain je...Owh ye, lepas jahit clutch kene jahit telekung budak pulak, ada 3 pasang dalam list...chaiyokkk!!!

P/s: my handmade ni mungkin xsesempurna mana, xkemas mane, xelok mane, sbb saya baru sangat belajar, pon belajar sendiri je buat semua ni...harap maafkan kalau kualiti tak begitu memuaskan...

-THE END-
"The Best is yet to be"

0 adorable people:

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki