Wednesday, April 04, 2012

Gown

Alamak, blog ni dah jadi blog jahit-menjahit je sekarang ni...biar laa, janji saya happy...

ini gown cubaan untuk Aisyah. Aisyah memang dah tak ada gown lately sebab yang ada tu semua dah kecik (gown yang kecik ke Aisyah yang makin besar ni)

dah siap...jahitkan ribbon sekali, 1st try ribbon tu...




Nak belajar menjahit ni, memang pakai modal laa. Yelaa kan nak beli bahan-bahan menjahit, kain laa, zip laa, renda laa, benang laa, kapur penanda laa...macam-macam. Banyak jugak habis ni...semua pon belajar sendiri daripada tutorial. Lagu 1 keluar modal, print pattern gown daripada internet...Lepas ni nak try pattern lain pulak, ade kain velvet tu 2 jenis beli, & sangat teringin nak buat baju maxi untuk Aisyah, ala-ala muslimah gitu...

Wish list

Epal punya memang bapak mahal, kedai lain murah kot...Harap abe Noor baca entry kali ni sampai the end of line...hihihiii...



-THE END-
"The Best is yet to be"

0 adorable people:

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki