Wednesday, April 18, 2012

Mau Yang Jujur atau Yang Menjaga Hati

Yang jujur atau yang menjaga hati?
Mesti ramai pilih jujur, jaga hati tapi kat dalam hati adalah sebaliknya lebih perit bila hakikat terbongkar...

Betul ni pilih yang jujur?
Ya

OK, baik.

Cuba tanya suami nak ke kahwin lagi 1?
(Nak jawapan jujur ke yang jaga hati???)

Tanya laa mana-mana lelaki, mesti nak lebih dari 1orang pompuan, bukan anak, pasangan...
OK, cuba tanya sekarang...

Hmm...kot ye pon, jaga laa hati isteri sikit...ni payah ni kalau dapat suami jujur...

So, sekarang nak yang jujur ke atau yang menjaga hati???

saje je ni, hilangkan bosan sambil tunggu gambar dari Note bluetooth ke Notebook...

Lokasi: Bagan Lalang hari nak hujan
Bersama anak-anak yang semua pon iras bapak...huhuhuuu

-THE END-
"The Best is yet to be"

2 adorable people:

jie @ azie said...

nak pilih yg menjaga hati...wpun tak jujur at least menjaga hati masing2 supaya tidak terluka ;)

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.nak yg menjaga hati juga..hehe.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki