Friday, April 06, 2012

My Madness Continues...

Try jahit Pillowcase Dress pulak...

Senyum dah comeii dah, gaya tu ummi kurang berkenan laa, dik. Ketiak kasi tutup next time, dik...dah besar sikit xmau dah buat baju-baju ketiak(yang nampak) macam ni...nak train anak-anak jaga kesopanan diri sedari kecik...

dari tepi...

Nak DSLR...blom ape-ape nak DSLR, tunggu ada hasil baru berbaloi, tak mau beli sesaje je kan...tungguuuu...

Tutorial from here: http://littlebiggirlstudio.blogspot.com/2009/02/pillowcase-dress-tutorial-dress-girl.html

-THE END-
"The Best is yet to be"

4 adorable people:

Nurul Ulfa said...

idda..buat gown budak 1 year kena berapa meter kain ye...nak tempah kat ida boleh ;)

EdaManAli said...

Ulfa: Aisyah pya ni sume 1 meter je, pastu combine ngn kain2 yg dh ade...insyaAllah bleh...utk Auni ke?

Nurul Ulfa said...

yeke...bolehlah...tapi kalau boleh tak nak design yang nampak ketiak..hehe...ofcourse lah untuk auni takkan mak auni kot ;p

EdaManAli said...

Ulfa: nnt ida cri design yg xnmpk ketiak pya. Pillowcase dress yg ida buat tu pon Aisyah pakai ngn T-shirt lengan pjg kt dalam, gamba ade kat FB ida. Aisyah pon xbrape suke yg nmpk ketiak sebnrnye...pe2 nnt ida PM ulfa kt FB ye :)

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki