Friday, June 08, 2012

Apa tajuk??

Cantikkan gown ni??? owh ni bukan saya yang jahit...ni hasil kerja Lovemelots Creations...link FB ye ada kat bawah...kagum weih dengan hasil kerja dia...jahitan dia nampak kemas amat...


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=331949526856046&set=a.308973245820341.88214.126859497365051&type=1&theater





sama tak???...yang Aisyah pakai ni of course laa ummi dia yang jahit...tiru atas niat nak cuba buat, hihihiiii...kebetulan corak kain tu sama...kain tu mahal tau, RM42 for 1 yard...1 yard adalah kurang daripada 1 meter...tapi cotton dia sangat laa bagus quality dia...cotton dari oversea, design by Riley Blake...beli online, ikutkan rate saya harga ni mahal, tapi sebab tak tahan dugaan, akhirnya lebur jugak duit...yang lainnya gown ni cuma pada bentuk leher, saya buat 4 segi & back buttoned!...

Ok, cuba tanya tauke Lovemelots Creations tu, gown yang dia jahit tu berapa RM??? ;P

-THE END-
"The Best is yet to be"

4 adorable people:

gra said...

nice, bole tempah kt mekda 1 ni. tp xnk la mahal mcm lovemelots tu. huhuhuhu..

EdaManAli said...

Gra: upoh tu same je kot...jd mhl tu maybe sbb kain dia...lgpon Lovemelots tu mmg dh pro, bg harga mhl pon org tempah jgk...hihihiii...

UmmiAbi said...

Pandailah jht baju..Untung anak2..hehe

EdaManAli said...

UmmiAbi: sikit2 boleh laa Ummi... :)

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki