Friday, July 13, 2012

Why on earth...???

Hari ni sakit kepala
Resdung datang lagi...(macam Tora datang lagi)
Lepas tu nangis sorang-sorang depan notebook
Terkecil hati
Kenapa selalu berkasar
Kenapa selalu bersangka buruk
Kenapa tak cuba menyenangkan
Kenapa sentiasa nampak buruk
Kenapa, kenapa dan kenapa...
Apa yang tak kena agaknya???
Pelikkan, xjumpa orang pon masih terkecil hati dengan orang
Dunia dah luas tanpa sempadan
Tak bukak dunia ni rasa nak bukak
Bila bukak ada je hari-hari yang bukan 'sunny day'
Kalau tak suka, just leave me alone...
Kalau benci jangan pura-pura care...
Just, just leave me alone...Okay...better that way...please, I'm begging you...
Untuk hidup yang bahagia, cubalah bahagiakan orang lain, walaupon yang mampu hanya dengan kata-kata...

En.Blog tempat mengadu sekarang!!
Jom recite suratul-Kahfi, mudah-mudahan boleh hilang sedih...lagipon hari ni kan Jumaat..  :)

-THE END-
"The Best is yet to be"

3 adorable people:

Connie said...

owh... perasaan wanita kadang kala sukar dikawal dan dijangka... mungkin ini dugaan drNYA...

Mrs Shyza said...

ore tgh sedey jugop...baco post k.ida,umpama meluah perasaan sendri plop...
sabar la k.ida...kdg2 kite mcm dh taknak campur,cuba lari jauh2...tp dtg jugak dugaan dr apa yg kita cuba lari...hidup utk org yg kita sayang dan cuba bertabah hati...luka sentiasa ada,tampal plaster byk2 :(
semoga bertenang hati...

UmmiAbi said...

Sabar dear...Pada ALLAH tmpat mengadu..Mg kita sentiasa ceria dirahmatiNYA..:)

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki