Thursday, August 16, 2012

OK, nak Raya dahhh...

Finally, saya dapat siapkan tempahan akhir...kurung si twin, anak-anak kawan sekolah rendah, sekolah menengah saya...sekarang adalah lecturer di UMS. InsyaAllah baju-baju tu akan saya bawak balik kampung. Kawan tu dah ada kat kampung sekarang, tak aci sungguh!!!


2nd last

ni baju twin jugak, my twin niece...

Maxi/jubah Aisyah tak sempat jait...top ni je sempat, ni pon start before puasa...insyaAllah, Maxi nanti untuk 'idul Adha...

Ini adalah gambar latest Iman yang dah susut berat badan bila puasa...tak apa lahhh...janji sihat...dah tu bukak puasa bukan makan sangat dia, minum air je...tak ape Iman, perintah Allah pasti tak memudharatkan...

ni rambut Aisyah terbaru, style 'tobek' nama dia. Sendiri potong tau, jangan main-main...nampak kulit kepala, ummis' heart broke into pieces...huhuhuuuu, xcantik laa dik, raya nanti..."Ada aku kisah"...kata Aisyah agaknya bila terpengaruh ngan Azwan Ali punya tag line...kejadian di rumah nenek belah ayah dia, di Kuala Kangsar...bahaya kan ini budakk!!! 

Hari ni rasa flat sangat pasal sahur makan sikit kot, lepas tu buat keje non-stop...keje rumah laa, sidai kain, vacum  & mop semua, lap kabinet dapur...kering tekak tak usah cerita laa...walaupon cuaca redup...

benda kesayangan hamba...bunga yang colour dia lari tema daripada tema asal interior...

Semekut raya dah siap isi dalam canister...mungkin seseorang akan berkunjung setibanya kami pulang dari kampung...tak nak kelam kabut, isi siap-siap....ini dah selamat dirasmi oleh Iman Aisyah...

Cerpet sales up to 80% by Jakel Shah Alam...

Ok, ngantuk sangat dah ni...ni je masa yang ada untuk update blog. Tadi pon berapa kali erase ayat sebab mata terpejam tapi jari masih melompat atas keyboard...huhuhuuuu...esok lepas subuh nak bertolak ke kampung saya, ikut rancangan kami macam tu lah. Apa pon berserah pada Allah kerana Dia lah sebaik-baik perancang...

SELAMAT HARI RAYA 'IDUL FITRI
MAAFKAN SEGALA DOSA, KECIL MAHUPON BESAR
SEMOGA 'IDUL FITRI KALI INI DIBERKATI ALLAH

-THE END-
"The Best is yet to be"

1 adorable people:

-gedek! said...

Hoih! Sula la kusyen merah atas hitam tu... sangat artistik!

salam aidilfitri!

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki