Tuesday, September 18, 2012

Tukar header banner, tapi blog malas update...huuu...

Dah jemu tengok gambar lama kat header banner yg sebelum ni, so malam tadi edit sikit je kat PS...malas nak edit-edit sangat. Pasal blog pon malas jugak nak update...

Oh ye, tengah marah dengan movie menghina Rasulullah SAW & agama kita Islam...boleh tak mintak doa pada Allah supaya bagi balasan terus kat kafir laknatullah tu kat atas dunia ni...biar kafir lain rase takut sikit nak hina kita??? Semoga Allah sentasa memelihara kita semua, mari bersatu!!! Bila bersatu, kita jadi kuat, bila kuat, musuh akan gentar!!!





-THE END-
"The Best is yet to be"

0 adorable people:

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki