Monday, December 24, 2012

Big Bad Wolf - Book Sale

It's been 2 days I have this pain, it's not toothache but my gum under my wisdom tooth is swelling...it's hard for me to open my mouth, hard to eat & even to talk...I just coming back from seeing a dentist, like last year, she gave me some antibiotics & ponstan(pain killer)...she can't do more as she is not a specialist...& for my case to pull out my wisdom tooth, I need to see a specialist...I might have a minor surgery for that & it freak me out...

Sabtu lepas kami ke Big Bad Wolf Book Sale...dekat MIECC...dekat The Mines tu...kebetulan nak hantar cousins 3 beradik yang datang visit kami kat Meru ni balik ke rumah makcik diorang di Bandar Baru Bangi...singgah rumah my big sister di Kajang...bagitau dia kami nak beli buku kat BBW tu...dia pon cakap nak pegi, so kami pegi laa beramai-ramai...

Rasanya BBW ni yearly event tahun lepas ada baca status kawan yang pegi beli buku kat sana katanya murah sangat-sangat...tahun ni baru kami pegi pon...sebab tak tahan tengok member-member duk beli buku oversea murah-murah...saya pulak nak cari buku menjahit...ajak suami, dia on aje...berlangsung selama more than 2 weeks kot. Sebelum saya balik kampung lagi BBW ni dah start, balik kampung seminggu lebih, dah balik ke sini pon sempat lagi pegi. Tapi semalam laa last day...Alhamdulillah tercapai jugak hasrat nak gi rembat buku...bukan sikit, banyak jugak lah...kopak poket abe Noor...berkeping-keping jugak lah melayang...tapi untuk sesuatu yang berfaedah tak ape kan...

Supik pon nak tunjuk...

Buku anak-anak, ada lagi yang tak masuk gambar ni...sebijik dalam RM5, RM6, RM8...yang hard cover tu pon cuma RM8 je...sume pon diorang pilih sendiri...nanti kita baca sama-sama ye...

desire book...by Martha Stewart, baru RM15...alahai...kalo kat book store mahu puluh-puluhan RM ni...

Ummi's book...yang tak bestnya sewing book tak banyak laaa...kene gi Kinokuniya jugak ni...

Ayah's...jiwa mat motor belum berkubur rupanyaaa...hadoiii...RM20 je each, hard cover...

This year(next year laa tu..) saya dah plan nak buat saving khas untuk shopping buku BBW 2013 pulak...beli banyak-banyak macam ramai orang yang shopping tu siap bawak bagasi besar...nak beli buku...best wooo...


-THE END-
"The Best is yet to be"

2 adorable people:

Kuazue Mohd said...

as salam n salam ziarah... nice to read...

FiNi Pelangi said...

haha, bez kn bbw ni,. tk sbr nk tggu next year punya event,. kaklong pegi aritu da tetapkn masa limit sejam je dalam tu,. kalau tak, mkin mlayang la not2 duit tu,. tp, otw nk gi cashier pun sempat rembat 3 buku lg, men amik je, haha :)

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki