1 adorable people

Friday, November 15, 2013

Awal-awal Dah Hitung Hari Dah...

Celik mata pagi ni rase happy sebab hari ni dah 8 weeks...ni ikut kiraan dlm application kat phone...well it's a long way to go...x sabar nak berakhir padahal check up pon blom lg...dah call klinik haritu, diorang suruh dtg next week on wednesday...bleh bukak buku merah...yeay!!...

And today is the last day of school for this year...my kids are so excited to have school break...padahal xde plan nk bercuti mane2 pon...xde feel nak ke mane2 pon dlm musim mcm ni...rase nak baring depan tv je adalah...tp insyaAllah nak blk kg...rehat ngan ummi kat kg lah ye anak2...sambil2 ummi buat tusyen utk kamu...

1 adorable people

Saturday, November 09, 2013

Salam bersiaran dari dalam kete parking tesco setia alam

Adeh...panjangnye title entry...assalamu'alaikum sume...lame xketemu kat sini kan...well bile dah mula malas tu akan jd malas abadi...eheh...malas update entry je laa...saya sihat macam biasa...masih macam biasa walaupon banyak perkara berlaku selama menyepi...yg baik yg buruk. alhamdulillah 'ala kulli hal, yg buruk dpt diatasi dgn izin Allah, rabbuljalil...

Aktiviti masih sama...menjahit...kalo dulu selalu post gambar produk jahitan kt fb...tp skrg rasa takut nak post sebab takut org order...weyyy...nk bisness ke xnak ni??!!! Nak tapi masa masih x izinkan utk put high priority on this...kang org duk order2 tp saya tak mampu nak siapkan cepat...org order biase kalo boleh nak dpt cpt je kan...so skrg gambar product jahitan everytime pon di post kat instagram pasal kat situ tak ramai follower...still keeping myself undeground...

Saya ada berita baru jugak nak share...walaupon blom disahkan officially oleh yg lebih arif tp saya dah rasa happy...n mula merangka macam2 untuk itu...syukur pd Allah...kira nak dapat rezeki laa ni...suka tak..suka tak..suka tak...mcm cheff ammar pulak...ok lah...nanti sambung lg...bye...

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki