Saturday, November 09, 2013

Salam bersiaran dari dalam kete parking tesco setia alam

Adeh...panjangnye title entry...assalamu'alaikum sume...lame xketemu kat sini kan...well bile dah mula malas tu akan jd malas abadi...eheh...malas update entry je laa...saya sihat macam biasa...masih macam biasa walaupon banyak perkara berlaku selama menyepi...yg baik yg buruk. alhamdulillah 'ala kulli hal, yg buruk dpt diatasi dgn izin Allah, rabbuljalil...

Aktiviti masih sama...menjahit...kalo dulu selalu post gambar produk jahitan kt fb...tp skrg rasa takut nak post sebab takut org order...weyyy...nk bisness ke xnak ni??!!! Nak tapi masa masih x izinkan utk put high priority on this...kang org duk order2 tp saya tak mampu nak siapkan cepat...org order biase kalo boleh nak dpt cpt je kan...so skrg gambar product jahitan everytime pon di post kat instagram pasal kat situ tak ramai follower...still keeping myself undeground...

Saya ada berita baru jugak nak share...walaupon blom disahkan officially oleh yg lebih arif tp saya dah rasa happy...n mula merangka macam2 untuk itu...syukur pd Allah...kira nak dapat rezeki laa ni...suka tak..suka tak..suka tak...mcm cheff ammar pulak...ok lah...nanti sambung lg...bye...

1 adorable people:

jie @ azie said...

congrats ida... happy for you dear :)

Loves around

Loves around
 

Copyright © 2010 SHINE bright like a DIAMOND | Blogger Templates by Splashy Templates | Free PSD Design by Amuki